in

«Краще за оригінал» — українська співачка Юлія Саніна заспівала дуетом з Loreen

Переможниця пісенного конкурсу «Євробачення-2023» Loreen зробила приємне своїм шанувальникам і запропонувала їм заспівати разом з нею її хіт Tattoo.

Шведська артистка записала фрагмент відео, у якому частину куплету співає вона, частину куплету пропонує виконати фанам. «Привіт друзі, це я, Loreen, я хочу, щоб ми заспівали дуетом. Чи ви готові?» – говорить на початку відео артистка.

Цікаво, що заспівати переможний хіт «Євробачення-2023» висловила бажання фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна. У TikTok виконавиця запостила коротке відео, у якому разом з Loreen співає Tattoo.

@the_hardkiss #дует з @Eurovision #Eurovision2023 #thehardkiss #loreen #juliasanina ♬ original sound — Eurovision

Шанувальники Саніної були приголомшені цією імпровізованою колаборацією, і зізналися, що в виконанні Юлії цей трек лунає навіть краще, ніж в оригіналі: «голос Юлії додасть кожній пісні драйву та додаткового шарму», «Ваші голоси так прекрасно лунають разом. Треба робити фіт», «крутіша за оригінал! Аж мурахи шкірою! Юлія – супер!».

Нагадаємо, що цьогоріч «Євробачення-2023», яке б мало відбутися в Україні завдяки перемозі Kalush Orchestra 2022-го, через повномасштабне вторгнення рф перенесли до Великої Британії. Втім конкурс відбувався від імені нашої країни. А Юлія Саніна стала однією з ведучих музичної першості. До речі, після цього стало відомо, що Юлія Саніна поповнила лави зіркових тренерів нового сезону проєкту «Голос країни».

«Вони і є наше майбутнє» — Оля Полякова нагадала про дітей-сиріт та озвучила суму, яку пожертвувала для них

«Моя кохана жінка» — Камалія показала кадри, як її привітав колишній чоловік  Мохаммад Захур