in

«Ну ще хіба раком» — 20-річна блогерка Юлія Верба спантеличила пікантною фотосесією у крихітному бікіні своїх підписників

Українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба після важких робочих буднів влаштувала собі незабутній відпочинок.

Для цих цілей зірка Мережі обрала один з розкішних готельних комплексів у місті Винники Львівської області. На сторінці в Instagram Верба показала, як проводить відпустку. У фотоблогу знаменитість розмістила серію знімків, на яких зображена у яскраво-червоному бікіні.

Вбрання Юлії підкреслило її струнку фігуру та пишний бюст. Аби ще більше розбурхати уяву шанувальників, блогерка позує на кадрах у пікантних позах.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от YULIA VERBYNETS (@verbaaa.verbaaa)

Підписники Верби розділилися у думках. Одні завалили блогерку компліментами: «яка краса», «Юля, в тебе розкішна фігура», «просто красуня».

Інші ж порахували такі фото 20-річної знаменитості надто відвертими: «Ну ще хіба раком забула сфоткатись», «Весь цій антураж та спецефекти для привернення уваги самців до принад самиці», «мені здається, це вже занадто».

Нагадаємо, раніше Юлія Верба приголомшила сумою, яку найбільше заробляла за місяць. В основному, дохід блогерці приносять соцмережі.

Екзамен у Януковича та повернення Винника: «Вечірній Квартал» підготував нові жарти на найактуальніші теми

«Виникли проблеми» — Тіна Кароль за мить до виступу на Євробаченні змінила свій номер