in

«Реакція була – німа» — Юлія Саніна поділилась секретом, як стала ведучою «Євробачення-2023»

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна розповіла, як стала ведучою «Євробачення-2023», яке відбудеться у Ліверпулі від імені України.

У «Сніданку з 1+1» артистка зізналась, що це був тривалий процес. Спочатку на неї чекав онлайн-кастинг. Після цього етапу Юлія полетіла до Лондона. Там на неї чекав вже другий телевізійний кастинг. Саніна його успішно пройшла, і їй повідомили, що вона стала ведучою.

«Це були, насправді, довгі місяці кастингів. Спочатку в Інтернеті кастинги, потім мені довелося летіти до Лондона на кастинги телевізійні. Це був довгий процес, про який я нікому не могла розповісти, тому що це була величезна таємниця. Знала лише моя сім’я. Навіть хлопці з гурту не знали. Мені не можна було нікому казати», – поділилася виконавиця.

До речі, не лише Саніна хотіла стати ведучою «Євробачення-2023». Інші українські зірки теж проходили кастинг. Утім, ведучою стала саме Юлія. Вона розповіла, які емоції тоді відчувала.

«Реакція була – німа. Це радість, але і величезна відповідальність», — зазначила артистка.

Саніна також додала, що британці відповідально підійшли до підготовки конкурсу. Зокрема, вони активно співпрацюють з українцями, аби «Євробачення-2023» було дійсно від імені України.

«Британці дуже стараються. Вони дійсно спілкуються, консультуються з нами, щоб максимально показати Україну, продемонструвати нашу культуру, щоб це було українське «Євробачення» разом із британцями», — наголосила співачка.

Зазначимо, разом з Юлією Саніною пісенний конкурс вестимуть ведучий Грем Нортон, акторка та співачка Ганна Веддінгем і виконавиця, модель і танцівниця Аліша Діксон.

Нагадаємо, «Євробачення-2023» відбудеться у Ліверпулі від імені України. Півфінали конкурсу заплановані на 9 та 11 травня, а фінал – 13. Україну цьогоріч представлятиме колектив TVORCHI.

Українська блогерка Аліна Шаманська поділилась світлина, як риється в сміттєвих баках в самому центрі США

«З наркозу вийшла!» — українська продюсерка Олена Мозгова потрапила на операційний стіл