in

«Чому йому не підходити?» — Лайма Вайкуле пояснила, чому Пєсков поцілував Пугачовій руки

Відома співачка Лайма Вайкуле висловилася про те, навіщо прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков підходив до Алли Пугачової на похоронах. Це сталося 6 травня, коли артистка попрощалася зі своїм другом — модельєром Валентином Юдашкіним.

На думку Вайкуле, для Пєскова було честю поцілувати руку Пугачової. Вона вважає, що прес-секретар Путіна не міг не підійти до співачки.

«Звичайно, він підходив. А що сталося? Чому йому не підходити до такої зірки?… Це честь!» — заявила Вайкуле в новому випуску проекту»І грянув Грем».

Мало того, співачка заявила, що у вчинку Пєскова не було чогось ненормального. За словами Вайкуле, кожен повинен підходити і вітатися з Пугачовою саме так.

«Взагалі, це нормально, що чоловік підійшов до жінки. Ще в такий серйозний важкий день і висловив свою повагу, кожен так повинен підходити до неї, кожен», — резюмувала співачка.

За словами Вайкуле, Пугачова залишається дуже значущою персоною. А всі ті російські пропагандисти, яких обурило, що вона повернулася в РФ тільки заради похорону Юдашкіна, зазначила співачка, занадто багато говорять.

«Вплинуло, всплинуло» — співак Віталій Козловський зізнався, що його мама має «неоднозначну» позицію щодо війни в Україні

«Він — патріот» — українська співачка Наталія Валевська розсекретила свої нові стосунки після 18 років шлюбу