in

«Видаліть це лайно!» — у мережі з’явились «докази» того, що Loreen «сплагіатила» переможну пісню у Міки Ньютон

Після перемоги шведської співачки Loreen на «Євробаченні-2023» у Мережі розгорівся справжній скандал, адже переможницю звинуватили у плагіаті пісні.

Пильні слухачі впізнали у композиції Tattoo трек української виконавиці Міки Ньютон «В плену» 2005 року випуску.

Тим часом на стримінгових музичних сервісах від імені Міки Ньютон з’явилася пісня під назвою Same Tattoo. Якщо ввімкнути трек, то там грає фонограма композиції «В плену».

У користувачів одразу склалася така думка, що це справа рук української співачки. Ніби таким чином Ньютон підтвердила, що Loreen справді вкрала у неї пісню та надала «докази». Однак Міка поквапилася прокоментувати інцидент. За словами виконавиці, вона цього не робила.

«Я дійсно не хотіла нічого коментувати щодо «Євробачення-2023», Loreen і так далі. Але я не задоволена, що хтось виклав цей трек. Я не випускала цю пісню, як це взагалі можливо Spotify та iTunes? Мені пишуть: «Ти дійсно опублікувала цю пісню? Невже тобі настільки не подобається Loreen?». Я нічого не робила, але хтось використав моє ім’я і випустив пісню на Spotify та iTunes», — прокоментувала артистка.

Міка говорить, що неабияк засмучена. Артистці прикро, що хтось це зробив і тепер її звинувачують у поганому ставленні до Loreen. Також Ньютон запевнила, що вже розбирається з цим питанням, аби зі стримінгових сервісів видалили трек Same Tattoo.

«Я справді зараз засмучена. Мені не подобається, що хтось випустив цей трек. Зараз мені активно пишуть, що це зробила чи я, чи моя команда. Але я навіть не маю команди. Є тільки я та мій чоловік. У мене немає менеджерів, піарників чи ще там когось. Це справді сумно, адже тепер я маю щось з цим робити. Замість того, щоб займатися своїми справами, мені доведеться домагатися того, аби зі Spotify та iTunes видалили це лайно», — додала артистка.

Фанати розгорнули скандал у Мережі після «виступу» Руслани у фіналі «Євробачення-2023»

Вєрка Сердючка на сцені «Євробачення-2023» розлютила росіян своїм виступом