in

«Вони і є наше майбутнє» — Оля Полякова нагадала про дітей-сиріт та озвучила суму, яку пожертвувала для них

Співачка Оля Полякова під час своїх концертів зібрала чималу суму для допомоги дітям-сиротам, яких евакуювали з прифронтових територій України.

Артистка долучилися до благодійної ініціативи проєкту «Дитинство без війни», який збирає кошти для забезпечення медичного страхування вихованців. Адже зараз дітей вивезли до Туреччини, де надання медичної допомоги обходиться у значну суму.

Полякова пожертвувала 500 тисяч гривень з київських концертів «Все буде добре. На біс», які відбулися 17 та 18 травня, на допомогу учасникам проєкту.

«Зараз люди охоче донатять на ЗСУ, збирають кошти на купівлю дронів, амуніції, пристроїв нічного бачення. Це звичайно вкрай важливі для України та нашої перемоги речі. Але потрібно пам’ятати, що у нас є діти, багато яких лишились без батьківської любові. Подбати про цих діток можемо тільки ми. Разом із проєктом ми робимо все для того, щоб у дітей була можливість перебувати в безпеці, здобувати знання, жити у прекрасних умовах, у чудовому кліматі, серед квітучих мандарин. А діти — такі діти. З ними постійно щось трапляється і тому медичний супровід критично важливий. Тому, наша підтримка в медичному страхуванні дуже важлива.  Це величезна і важлива робота. І кожен може допомогти цим дітям. Адже саме вони будуть відбудовувати Україну після перемоги. Вони і є наше майбутнє», — поділилася співачка.

«За лаштунками хапає мене» — акторка «Жіночого Кварталу» Валерія Товстолєс зізналась, як Потап допоміг їй побороти власні комплекси

«Краще за оригінал» — українська співачка Юлія Саніна заспівала дуетом з Loreen