in

Американська співачка Барбра Стрейзанд похвалилась українською вишиванкою

Відома всьому світу американська співачка Барбра Стрейзанд в соцмережах похвалилася українською вишиванкою. Пов’язано це з тим, що нещодавно знаменитість приєдналася до благодійної платформи United24.

В якості подарунка їй відправили красиву вишиту сорочку молочного кольору від бренду Etnodim. Подібна вже є у Іванни Сахно, Кетрін Винник, Лієва Шрайбера і багатьох інших зірок світового рівня, які підтримують нашу країну в такий непростий час.

«Отримала красиву вишиванку від United24. На цій вишиванці можна побачити візерунки Тернопільської області, звідки мої бабусі і діди по лінії батька в Україні», — прокоментувала Барбра Стрейзанд.

Вона також розповіла своїм шанувальникам про те, що кожен може виграти таку ж вишиванку, зробивши пожертвування на сайт платформи United24. Зараз там збирають кошти на реконструкцію школи в Бузовій Київської області.

Мета проекту — зібрати 200 тисяч євро. Станом на 25 травня зібрано трохи більше половини.

 

Вона є однією з найпопулярніших музичних виконавиць усіх часів — по всьому світу було продано понад 150 мільйонів альбомів. Її голос вважається одним із найкрасивіших і найпотужніших в історії популярної музики. Серед її найвідоміших пісень можна назвати «Woman in Love», «The Way We Were» та «Evergreen».

У кіно Барбра Стрейзанд отримала два Оскара за свою акторську роботу. Вона знялася в таких відомих фільмах, як «Зірка народилася» (1976), «Смішне дівчисько» (1968) та інших.

«Відпусти мене» — 12-річна донька найстаршої породіллі в Україні готує звернення до 78-річної матері в суді

Все життя приховував: російський пропагандист Кіркоров випадково опублікував фото свого рідного брата