in

65-річна Мадонна в образі нареченої похизувалася своїми принадами

Цьогоріч влітку, американська поп-діва Мадонна планувала відправитись у світове турне The Celebration, яке присвячене 40-річчю її музичної кар’єри, але через проблеми зі здоров’ям їй довелося перенести легендарне шоу на жовтень місяць.

Під час першого концерту, який стартував у Лондоні на стадіоні The O2 Arena, артистка згадала про війну в Україні. Заспівавши пісню «Don’t Cry for Me Argentina» вона огорнулася в український прапор. А коли Мендж розвернулася спиною і пішла за куліси, то слідом за нею попрямував один із танцівників балету, на спині якого був напис «NO WAR» (НІ ВІЙНІ).

Після концерту в Барселоні, епатажна виконавиця вирішила влаштувати провокаційну фотосесію в готельному номері, примірявши на собі образ розпусної нареченої. Відвертими знімками Мадонна поділилась на своїй сторінці в Інстаграм, на яких вона постала топлес з фатою на голові, крізь яку можна розгледіти оголені груди зірки. На одному із кадрів зірка стояла на карачках, а на іншому —  еротично прогнулась на колінах, спершись на руки.   Доповненням сміливого образу стали масивне намисто з хрестами та атласні голубі рукавички.

«Спасибі, Барселона. Неймовірно. Енергія» — підписала гарячі кадри палка танцівниця.

Нещодавно, українська співачка Тіна Кароль влаштувала справжню пожежу на своїй сторінці в Інстаграм і тим сами розбурхала уява своїх прихильників.

Українська блогерка з найбільшими вилицями у світі показала архівне фото: як виглядала Анастасія Покрещук 5 років тому

«Як ти не крути, але ми не пара» — стало відомо, на якому етапі перебуває процес розлучення Потапа та Каменських