in

«У номері відкритий туалет!» — Ксенія Мішина пригадала, як їй під час романтичного вікенду з бойфрендом скрутило живіт

Українська акторка Ксенія Мішина відверто поділилася пікантною історією, яка трапилася з нею під час романтичного вікенду з бойфрендом.

У програмі «Хто ти?» Мішина пригадала, як якось дуже сильно закохалася і не тямила себе від щастя, коли той чоловік запросив її після тижня знайомства на побачення до Туреччини. Однак вже там щось пішло не так. Мішина дуже серйозно отруїлася кавуном:

«Тиждень така романтика. Мені здається, що це найяскравіші мої стосунки та найкоротші. Це був травень. Я просто фанатка кавунів. А тоді їх ще не було в нас. Ми приходимо до супермаркета, я бачу цей кавун: «Боже, я так хочу!». Ми беремо цей кавун, йдемо в наш готель», — пригадала історію Мішина.

З цим кавуном акторка з обранцем прийшла до номера у п’ятизірковому готелі, який вони орендували, де й з’їли його. Вночі Ксенії стало зле, але був певний нюанс у готельному номері, який зіпсував їй всю романтику:

«Вночі я просинаюся від того, що я розумію, що мені так погано. У мене 39,5 і я зараз обісруся так, що просто жесть. А це такий готельний номер, такий відкритий туалет. Прозорий. Я його бужу, кажу: «Мені так погано, зараз буде дуже погано». Дівчина в такому стані, ну романтика, і ти розумієш, що зараз все зіпсуєш. Найжахливіша історія, яка може виникнути під час романтичних стосунків», — розповіла Мішина.

Ксенія пригадує, що за чотири дні схудла на п’ять кілограмів. Артистка зізнається, що після першої ночі зрозуміла, що на цьому її стосунки з цим чоловіком завершуються. Проте він відвіз її до лікарні, однак і там зірці не допомогли. Врешті, лише в Україні Ксенію привели до тями.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина жорстко пожартувала про різницю у віці Володимира Остапчука з його молодою дружиною.

«Досі не можу повірити!» — солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька повідомила радісну новину

Емоційні всплески для тельців, а водоліям варто остерігатись злодіїв: гороскоп на 27 травня