in

Користувачі Мережі дочекались нового фото від Олега Винника та засипали його компліментами

Олег Винник і Таїсія Сватко, більш відома, як співачка Таюне, вже понад рік живуть поза межами України. Знаменитості виїхали раптово, а зв’язок з прихильниками обірвали після Великодня 2022-го року.

Представники Головного вовка країни зазначали, що він займається зараз питаннями свого здоров’я, але не забуває допомагати ЗСУ. Чимало негативу зібралося коло зірки, але все одно у нього ще лишилися віддані фанати, які чекають на повернення співака.

Час від часу на сторінках поціновувачів творчості знаменитості з’являються його фото, які раніше не публікувалися. Так нещодавно у Фейсбуці у групі офіційного полтавського фан-клубу Винника користувачі активно почали коментувати ряд фото, де Таюне ефектно позує з Олегом у залі кінотеатру. Артистка вбралася у все червоне та підкреслила свій зріст босоніжками на шпильці. Також поруч з нею можна помітити сумочку у сіру клітинку — популярну модель, яку представив бренд Луї Віттон.

Сам же Головний вовк країни не зраджує своїм принципам у виборі одягу та показався у шкірянці, а своє розкішне волосся зібрав у хвостик. Коментатори не приховують свого захоплення:

  • “Позитивнi думки — це теж молитва… Я бажаю, щоб вони були завжди вдвох… Щоб зiрковiсть не зруйнувала стосункiв…”
  • “Ви найкращі. Бережіть себе”
  • “Браво”

Щоправда, це фото було опубліковано аж у 2018-му році, коли Олег був на піку слави. Завірусилося скоріше за все через алгоритми соціальної мережі. Нині взагалі важко сказати, як виглядають артистки, адже вони ведуть тихе непублічне життя зараз.

«Вічний холостяк» Леонардо Ді Капріо засвітився з новою пасією, якою виявилась російська модель

Скорпіони — озолотяться, а овни опиняться в центрі скандалу: гороскоп на 29 травня