in

Заплакані очі та набряк на обличчі: фанати не впізнали дружину Винника на новому фото

Улюбленець багатьох українок — співак Олег Винник, який під час повномасштабної війни перебуває в Німеччині, знову зник з інформаційного простору та не дає про себе знати.

Не з’являється на публіці і його бек-вокалістка Таюне, яка, як пізніше виявилось, офіційна дружина артиста. До війни в Україні Таїсія Сватко активно вела свою сторінку в соціальних мережах та тішила фанатів новими фото. А від моменту виїзду за кордон обраниця співака «залягла на дно». Однак, в мережі з’явився новий знімок Таюне, яким поділилась керівниця фан-клубу Винника Валерія Барон. Поглянувши на фото відразу можна і не впізнати вокалістку — жінка сильно змінилась.

На світлині Таїсія позувала у простій кофтині лавандового кольору, а на обличчі зовсім не було косметики. На перший погляд може здатися, що вона плакала або у неї перевтома.

«Сумні очі сміхом не сховати»… Спогади про літо. Щаслива мить. День Незалежності України в Берліні. Мала важливі справи і таку приємну і теплу зустріч», — підписала Барон.

«Пугачова – щасливиця!» Галкін показав підкачане тіло, станцювавши в прозорому мокрому одязі під хіт українки

«Абсолютно нічого не робить» -військовослужбовець ЗСУ поставив «на місце» блогерку-мільйонницю Вербу, яка «тихо» донатить на армію