in

Скорпіони — озолотяться, а овни опиняться в центрі скандалу: гороскоп на 29 травня

У понеділок, 29 травня, Скорпіони зможуть озолотитися, вони почують хрускіт купюр. Не пощастить Овнам, вони ризикують опинитися в епіцентрі вибухового скандалу. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Поруч з вами зачаїлася біда, вас хочуть втягнути в дуже неприємний скандал. На Овнів чекають вибух емоцій і неприємні розмови, будьте максимально обережними. Постарайтеся не провокувати оточуючих.

Бик

У цей день Тельці зможуть домогтися успіхів на роботі. Не соромтеся проявляти ініціативу, проте намагайтеся не порушувати чужі кордони. Не всі можуть оцінити ваші старання, вороги завжди знайдуть привід для заздрості.

Близнюки

29 травня Близнюки можуть сильно засмутитися. На вас чекають сльози і сумні думки, вони можуть вибити вас зі звичного ритму. Дайте собі трохи часу на відпочинок, але не «розкисайте» на весь день.

Рак

Карти Таро радять Ракам відмовитися від дорогих покупок. Вам варто почати економити і цінувати свої гроші. Краще проведіть час з друзями, такі моменти куди важливіше якихось витрат.

Лев

На Левів чекає приємний день, вам не варто перейматия і боятися проблем. Удача буде на вашому боці і вбереже від усіх проблем. Тому робіть те, що планували.

Діва

29 травня Дівам доведеться попітніти, їх «завалить» справами. Однак не варто впадати в паніку, вам під силу з усім впоратися. До вечора ви вже забудете про клопоти і зможете розслабитися.

Терези

Карти Таро радять Терезам побалувати себе обновками. Рушайте на шопінг і не шкодуйте грошей на те, що вам подобається. Так ви зумієте себе порадувати і переключитися на позитивні емоції.

Скорпіон

Скорпіони можуть зірвати куш. У цей день вони почують хрускіт купюр, гроші будуть липнути до них, немов магніт. «Вичавіть» з цього шансу максимум, не втрачайте таку можливість.

Стрілець

Стрільці навчаться розуміти оточуючих. На вас чекає відверта розмова, яка багато прояснить. Прозріння допоможе вам рухатися вперед і не сваритися з людьми.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам радісні дрібниці. День буде сповнений приємних моментів, весь світ нібито вирішив вас за щось нагородити. Насолоджуйтесь і робіть тільки добрі справи.

Водолій

29 травня Водоліям краще не зв’язуватися з людьми, які можуть їм заподіяти шкоду. Відмовтеся від суперечок і не давайте нікому обіцянок. Вам варто віддалитися від впливових персон.

Риби

Риби зможуть зробити те, про що давно мріяли. Однак до вечора ви можете зрозуміти, що це бажання виявилося не таким вже й значним. Постарайтеся не розчаруватися, а зробіть висновки.

Користувачі Мережі дочекались нового фото від Олега Винника та засипали його компліментами

«Вам не стидно?!» — «Паша Мерседес» обурився, почувши новий запобіжний захід до1 липня