in

«У нас війна!» — Ада Роговцева емоційно звернулася до жінок Польщі

Легендарна Ада Роговцева очолює списки найвідоміших жінок давньої та сучасної України.

Знаменитість має чітку позицію і виступає проти російської агресії. Вона активно підтримує українських захисників ще з 2014 року і з великим болем та сумом реагує на втрати наших військових у боротьбі із загарбниками.

Життя українців кардинально змінилося після 24 лютого 2022 року, коли РФ розпочала повномасштабне вторгнення. Багатьом жінкам та дітям довелося шукати прихисток за кордоном, зокрема й у сусідній Польщі.

Ада Роговцева і Валерій Залужний

Нещодавно актриса театру та кіно записала звернення до польських жінок, висловивши слова вдячності за їхню підтримку та допомогу для українців, яку вони надали за ці два роки. Ада говорила українською мовою, але її слова протитрували польським перекладом та розмістили на Інстаграм-сторінці SESTRY. Особливу увагу 86-річна знаменитість приділила польським жінкам, які проявили милосердя та прихистили українських біженців у своїх домівках. Вона зазначила, що лише справжні друзі прийдуть на допомогу тобі, коли ти опинився у складній ситуації.

«В Україні війна. І жінки стали пліч-о-пліч з чоловіками: допомагають бити ворога. Те, що зробили ви для наших жінок і дітей у Польщі, ви, жінки, це непомірно викликає вдячність і шану. Дякуємо вам за ваше милосердя. Дякуємо за вашу роботу. Дякуємо за те, що на світі є багато хороших людей. І дуже багато їх у вашій країні. Дякуємо», — промовила Роговцева у своєму зверненні.

Читайте також: Врятувало кохання: мама 4-річного Саші Яхно, який трагічно загинув на початку війни, вийшла заміж і зворушливо звернулася до українцям

Фінансовий гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку з 19 по 25 лютого

«Дуже хоче повернутися, бо втрачає багато грошей» — стало відомо про причини спроби Винника повернутися в Україеу