in

Путіністка Бабкіна дорікнула Аллу Пугачову: «Зрадила своєму народові»

Путіністка Надія Бабкіна дала велике інтерв’ю, де розповіла про своє ставлення до Примадонни. Так, Бабкіна заявила, що свою колегу по сцені не засуджує, проте не очікувала, що Алла Пугачова залишить Росію.

«Я її не засуджую, але я не розумію. Адже причину треба в собі шукати. І для мене це несподіванка, якийсь удар під дих. Але я не знаю, що її похитнуло. Може бути, чоловік, може, вона хотіла зберегти сім’ю», — сказала путіністка.

Бабкіна додала, що вважає Аллу Борисівну геніальною співачкою, і думає, що російська публіка продовжить любити Примадонну навіть після її «жахливого вчинку», але буде відчуття «зради».

«Я завжди кажу, що вона була і залишиться на століття геніальною співачкою. А все інше, ну, може, вода змиє. Народ, який любив і ходив на неї, його зрадили. І він не може цього пробачити. Бо їм в обличчя плюнули. «Ми тебе обожнювали всією душею і серцем, все поголовно. А ти нас залишила наодинці з проблемами замість того, щоб нас підтримати і допомагати». Просто виходити і пісеньки співати — цього замало«, — заявила Бабкіна.

Путіністка Бабкіна заявила, що Україна — частина Росії

«Ти приклад для мене» — телеведуча Катерина Осадча показала рідкісне фото з ріднім батьком