in

Мама Вєрки Сердючки жорстко потролила ситуацію з акулою, яка з’їла росіянина у Єгипті

Мама Вєрки Сердючки, акторка Інна Бєлоконь відреагувала на новину про те, що у Єгипті акула з’їла російського туриста.

Так, на сторінці в Instagram Бєлоконь, яка грає маму Сердючки, розмістила кумедний мем. На ньому Врєка разом з мамою сидять на надувному «банані» у вигляді акули десь посеред водоймища. При чому, замість голови у «мами» Сердючки – морда акули: «Мамо, ви задачу понялі?!» – такий текст супроводжує мем.

Своєю чергою, підписники сторінки Бєлоконь відреагували на цей мем смайликами у вигляді усмішок: «ви неперевершені, як завжди», «Не дарма вас, мамо, на акули водили в Барселоні», «мамо, ви як завжди, на всі 100%».

Нагадаємо, що днями у Єгипті, місто Хургада акула напала та з’їла чоловіка неподалік від берега. Жертвою акули став російський турист, який мешкав у Хургаді декілька місяців. Чоловік разом з дівчиною плавали близько берега, як раптом на нього напала акула. Дівчині це дало змогу втекти від риби і встигнути доплисти до берега. За попередньою інформацією, жертвою акули став 23-річний Володимир Попов з Архангельської області. Нещодавно родина хлопця придбала квартиру та оселилася в житловому комплексі «British Resort» у Хургаді.

«Пройшло 9 років» — Костянтин Грубич приголомшив, що досі не знайшов вбивцю його 17-річної доньки

«Не мають розуму»: росіяни серйозно прорахувалися з підривом Каховської ГЕС — Данілов