in

«Не мають розуму»: росіяни серйозно прорахувалися з підривом Каховської ГЕС — Данілов

Російські окупаційні війська не розрахували, що під час підриву дамби Каховської гідроелектростанції вода може затопити їхні позиції. Це призвело до значних втрат загарбників, як у особовому складі, так і в техніці. Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

«Що стосується російських окупантів, вони мають втрати. Справа в тому, що вони не розраховували, що саме в такий спосіб буде відбуватися підтоплення тих територій», — розповів Данілов.

Як зазначив секретар РНБО, за підрахунками російских загарбників, підтоплення мало відбуватися зовсім в інший спосіб, і їх частини не мали б постраждати.

«Але не мають розуму, не розуміють, як воно працює, як впливає на ті чи інші процеси. Не був розрахований цей вибух, і сталося так, що стихія накрила в тому числі і російських окупантів. У них там є і людські жертви, і втрати техніки і багатьох інших речей», — сказав він.

«Те, що вони готувалися — цілком зрозуміло, але вони не очікували, що такі наслідки будуть зокрема і для них. Вони хотіли це зробити, щоб запобігти нашому контрнаступу, вони вважали, що він буде відбуватися саме на Херсонському напрямку», — пояснив Данілов.

Мама Вєрки Сердючки жорстко потролила ситуацію з акулою, яка з’їла росіянина у Єгипті

Ексчоловік Ані Лорак показав, куди повіз нову дружину у медовий місяць