in

«Пройшло 9 років» — Костянтин Грубич приголомшив, що досі не знайшов вбивцю його 17-річної доньки

Ведучий «Сніданку з 1+1» Костянтин Грубич зізнався, що досі не знає, хто винен у загибелі його 17-річної доньки Олі.

В інтерв’ю Аліні Доротюк ведучий поділився, що за дев’ять років відтоді, як сталася трагедія, винуватця ДТП, у якій загинула дівчина, не знайшли.

«Це відкрите питання. Я не знаю, чи я хотів би дізнатися, хто це зробив. У нас з дружиною на це різні погляди. Вона вважає, що треба знати. Але, справа не закрита. Чим далі, у нас таке своє бачення, що слідству відомий злочинець і, мабуть, від самого початку. Але зроблено так, щоб він був не відомим», — сказав Грубич.

Ведучий зізнався, що по документах слідство було нібито проведено правильно, але його інтуїція йому підказує, що злочинец був не простою людиною і тут присутня корупція:

«Мені здається, що це йде просто замовчування. Але я розумію, що я зацікавлена особа і не можу це все об’єктивно сприйняти. Мені правду не розповідають. За папірцями, вони все проробили правильно начебто. Там не було камер спостереження і купа усіляких виправдальних моментів. Але от внутрішнє відчуття, що ми ошукані. Тут знову вступила в права корупція. Що це якась непроста людина це зробила. Але ж вона ходить по землі, топче її. І як з цим жити. Мене тішить, що є Бог, Бог розбереться. Це моя відповідь. Але чи це відповідь сильної людини чи слабкої, я не знаю», — сказав Грубич.

Ведучий зізнається, що досі себе картає за те, що тоді не зустрів доньку. Трагедія сталася о 12 ночі, але за словами Грубича, Оля, якій мало виповнитися 18 років, не хотів, аби батьки її у той роковий вечір зустріли.

«Був футбол того вечора, не така вже й ніч була. Це 12-та година. Ми могли легко піти її зустріти біля метро, але все ж таки доросла людина, 18 років. Вона сама не хотіла щоб ми її зустрічали. Але я себе картаю, що я цього не зробив», — зізнався ведучий.

Нагадаємо, що трагедія сталася у липні 2014 року. Молодшу доньку ведучого Костянтина Грубича Олю збило авто на пішохідному переході, коли дівчина поверталася додому. Три тижні донька Грубича перебувала у комі. Оля померла у 17-річному віці внаслідок травм, отриманих під час ДТП.

З Rammstein зі скандалом звільнили росіянку, яка замішана в секс-домаганнях Тілля Ліндеманна

Мама Вєрки Сердючки жорстко потролила ситуацію з акулою, яка з’їла росіянина у Єгипті