in

Камалія показалася в обіймах ексчоловіка та розсекретила їхні спільні плани в Києві

Українська співачка Камалія показалася в обіймах ексчоловіка, пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура, та розповіла про спільні плани в Києві.

Світлину з колишнім обранцем знаменитість опублікувала в Instagram. На знімку Камалія та Мохаммад Захур позували в патріотичних вбраннях. Ексчоловік обіймав виконавицю, поки та усміхалася в об’єктив фотокамери. Утім, артистка поділилася архівним знімком, адже він був зроблений на Каннському кінофестивалі.

До речі, в ексів є спільні плани у Києві. Камалія та Мохаммад Захур відвідають разом 12-ту церемонію нагородження української музичної премії YUNA. А от їхніх спільних доньок-близнючок Арабелли та Мірабелли не буде на заході.

«Ми з Захуром будемо присутніми, але цього разу без наших принцес, адже школу ніхто не скасовував, а вони дуже відповідальні учениці», — зазначила артистка.

Зазначимо, 13 квітня Камалія приголомшила новиною, що розлучається з чоловіком Мохаммадом Захуром. Артистка не стала говорити, що саме вплинуло на їхнє рішення. Утім, після цього співачка неодноразово натякала на примирення. То артистка разом з колишнім відвідає Каннський кінофестиваль, то відсвяткує день народження. На знімках, якими ділиться співачка, вони з бізнесменом завжди усміхнені та мило позують одне біля одного.

«Я слухаю російські пісні кожен день»: Анна Трінчер влаштувала скандал і накинулася на Алхім

Дружина ексчоловіка Ані Лорак зворушливо привітала Мурата з 46-річчям та показала нові весільні фото