in

Дружина ексчоловіка Ані Лорак зворушливо привітала Мурата з 46-річчям та показала нові весільні фото

Дружина колишнього чоловіка співачки Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, візажистка Лілія зворушливо привітала коханого з 46-річчям та показала їхні раніше не бачені весільні фото.

День народження турецький бізнесмен святкує 12 червня. З нагоди свята новоспечена дружина Мурата, Лілія, зворушливо його привітала в Instagram. Кохана бізнесмена адресувала йому чимало приємних слів з побажаннями.

«Моя любов, мій чоловік, моя рідна душа, Хочу привітати тебе сьогодні з днем народження, побажати побільше чудес і радісних емоцій, у такий непростий час ти поводишся як справжній чоловік з великим серцем. Я безмежно пишаюся тобою і кохаю тебе», — звернулася до чоловіка Лілія.

Також візажистка показала їхні романтичні кадри з весілля, якими вони раніше не ділилися. На фото новоспечене подружжя усміхалося одне одному і дарувало теплі поцілунки та обійми.

Зазначимо, після весілля Мурат та Лілія поїхали у медовий місяць до Туреччини. Туди ж прилетіла з Москви 12-річна донька бізнесмена від співачки-зрадниці Ані Лорак. Нещодавно у Софії був день народження, яке її мама відсвяткувала 9 червня у країні-агресорці Росії. Тим часом Мурат принципово не захотів їхати до столиці РФ, адже, на відміну від Ані Лорак, він засуджує російське вторгнення в Україну.

Камалія показалася в обіймах ексчоловіка та розсекретила їхні спільні плани в Києві

«Прийшло прозріння!!!» — В мережі з’явилось відео, що зробили з водієм фури в Росії, який наклеїв літеру «Z» на своє авто