in

Не добігли до укриття: окупанти в Білопіллі вбили чоловіка та його 4-річного сина

Російські окупанти прямо в Міжнародний день батька, 18 червня, вбили чоловіка та його 4-річного сина у Білопіллі Сумської області. Ворог вдарив по місту з артилерії. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Окупанти протягом дня обстрілювали з артилерії центральну частину Білопілля з території РФ. В якийсь момент ворожий снаряд влучив біля багатоквартирного будинку та вбив 38-річного чоловіка і його 4-річного сина.

У цей момент вони перебували на вулиці. В Мережі повідомляли про те, що батько з сином йшли в укриття і всього декілька метрів не вистачило, щоб сховатись від ворожого обстрілу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «Порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством».

У поліції області повідомили, що загиблим виявився оперуповноважений сектору кримінальної поліції старший лейтенант поліції Роман Бабенко.

«Ворог серед білого дня нещадно обстріляв з артилерії центральну частину м. Білопілля. Отримані травми виявились несумісними з життям правоохоронця та його дитини. Важко знайти слова, які б змогли б зменшити душевний біль від втрати», — йдеться у повідомленні.

Анастасія Волочкова зібралася заміж за ловеласа і любителя бабусь Шаляпіна

“В мене кровотеча, а лікар пише – здоровий”: військовий поскаржився на проходження ВЛК