in

«Нестерпно смерділо трупами» — блогерка Раміна Есхакзай потрапила під ворожий обстріл

Українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай зняла репортаж про роботу героїчної Третьої окремої штурмової бригади. Зйомки проходили на відстані одного кілометра від Бахмута, там, де була розбита 72-а окрема мотострілецька бригада країни-окупанта.

Протягом двох знімальних днів, Есхакзай, її команду та військових переслідував ворожий безпілотник. У якийсь момент вони все ж потрапили під обстріл.

«Цей випуск ми знімали з самого ранку і до вечора. Весь цей час над нами чергував ворожий безпілотник «Орлан». росіяни ділять фронт на, так би мовити, квадрати і на кожен з них є зона де патрулює цей «Орлан». … Згодом ворожий «Орлан» відлетів, ми висунулися на позиції, де була вщент розбита 72 окрема мотострілецька бригада рф. Через деякий час ворожий безпілотник знову з’явився і ми тричі почули прильоти, було прийнято рішення повертатись у сторону командного пункту, оскільки вже знаходитись біля позицій було небезпечно», — розповідає журналістка.

Ховатися довелося у ворожих окопах, залишених розгромленими окупантами — цей досвід залишив душі Есхакзай осад приголомшення: «Коли ми були на позиціях росіян, моя увага була прикована до черепа вбитого росіянина. По нам почав працювати безпілотник ми одразу заскочили в окоп, в той самий окоп, в якому знаходилися залишки трупу ворога. В лісопосадках нестерпно смерділо трупами. Я дуже точно пам’ятаю цей запах, бо знімала випуск з судмедекспертом».

«Український термінатор» — охоронець Зеленського став новим секс-символом та завойовує серця українок

Зірка «Кухні» Катерина Кузнєцова показала чоловіка-росіянина у футболці з українським гербом