in

Маленьку Софійку «звільнили» від життя: армія РФ вбила немовля на Херсонщині

Внаслідок російської атаки на село Широка Балка Херсонської області загинула ціла сім’я. Найменшій жертві не виповнилося й місяця – їй було всього 23 дні від народження.

«Дівчинка, у якої мало бути щасливе дитинство й майбутнє. Дівчинка… яку «звільнили» від життя. Софійка, яка стала янголятком», — написала заступниця голови Херсонської ОВА Ольга Малярчук у своєму Telegram-каналі.

Через підступну атаку росіян, її брат, 12-річний Артем, отримав тяжкі поранення. У критичному стані дитину терміново госпіталізували. Лікарі з усіх сил боролися за життя хлопчика, але, на жаль, він помер. Батьки дітей загинули на місці. Так, в одну мить не стало цілої сім’ї.

Малярчук заявила, що відчуває гнів і страшний біль через цю трагедію. «Біль, який важко описати – це біль у самому серці», — написала вона.

Олександр Прокудін також прокоментував цинічне вбивство російських окупантів.

«Софійці було лише 23 дні від народження, її братику Артему – 12 років. Сьогодні їх разом з татом та мамою вбила Росія. Також у Широкій Балці терористи обірвали життя 67-річного місцевого жителя», — написав Прокудін у своєму Telegram-каналі.

Він додав, що у селі Станіслав окупанти забрали життя у пастора християнської церкви Тачишвілі Миколи Миколайовича та ще одного чоловіка.

Крім того, 13 серпня від обстрілів потерпав також Херсон, Золота Балка, Велетенське та Комишани.

Прокудін зазначив, що у Херсонській області 14 серпня оголосили Днем жалоби за вбитими армією РФ мирними мешканцями.

Оголосили щойно! Дата кінця війни – українців попередили: все вже відомо. Це шок!

ЗСУ просунулися на 16-19 км і досягли «тактично значущого» прогресу у контрнаступі