in

Леся Нікітюк зустрілася в лікарні з онкохворою дівчинкою: відео до сліз

Телеведуча Леся Нікітюк зворушила шанувальників зустріччю з маленькою дівчинкою Олександрою, яка страждає на рак.

Зірка познайомилася з дівчинкою в одній зі столичних лікарень, де Саша зараз проходить лікування. 10-річна Олександра була неабияк щаслива побачити свою кумирку та поспілкуватися з нею. Зворушливим відео з їхньої розмови, а також історією дівчинки Леся поділилася в Instagram.

«Це дівчинка Саша, їй 10 і вона справжній боєць! Страшна війна внесла свої корективи в житті наших людей, дітей.. особливо в житті дітей, в яких виявили страшну хворобу — рак. Боляче сприймати, як дитина з надією дивиться тобі у вічі і вірить, що все буде добре. Перший біль, ковтає сльози, але разом із тим радіє і сміється, радіє сонцю, іграшкам, радіє зустрічі зі своїм кумиром. Саша витримала все, не впала духом, і Бог дав надію на те, що вона буде здорова, красива, з гарним майбутнім — без війни», — поділилася Леся.

Під час зустрічі Олександра розповіла улюбленій ведучій про свої мрії, а також показала, як сильно просила у батьків купити собаку. Нікітюк також не залишила дівчинку без подарунків — вона принесла їй купу повітряних кульок з іграшкою, а також подарувала своє намисто і написала автограф.

Росіяни нахабно вкрали український фільм «Люксембург, Люксембург» і зганьбилися жахливим перекладом

«Помста Лепса» — У Казахстані зі скандалом зірвали концерт Максима Галкіна