in

«Забрав у мене гаманець» — заплакана Леся Нікітюк відреагувала на чутки про коханного, який втік від неї на початку війни

Телеведуча Леся Нікітюк вперше відреагувала на чутки, які пустив блогер Богдан Беспалов. За його словами, у ведучої були довготривалі стосунки, але з початком повномасштабної війни чоловік втік за кордон і покинув Лесю.

Нікітюк у притаманній їй гумористичній формі спростувала цю інформацію і закликала фанів не вірити усіляким пліткам. Леся записала іронічне відео, у якому зі сльозами на очах розповіла власну версію цієї «історії»:

«Так, дійсно, я перебувала у стосунках зі звукорежисером, чи то з телевізійним оператором, я точно не знаю. В нього був біполярний розлад. І ввечері я лягала спати зі звукорежисером, а прокидалася з оператором. Так ми троє і жили. Він заради моєї кар’єри переспав з ким тільки можна і не можна. Справжній чоловік. Пропихував мене скрізь, куди тільки міг. Але почалось повномасштабне вторгнення і з першою ранковою сиреною, він втік. Забрав мій гаманець, ікони і авокадо. Не вірте чуткам», — сказала Нікітюк.

Нагадаємо, що блогер Богдан Беспалов днями на своєму YouTube-каналі повідомив, що Леся Нікітюк перебувала у довготривалих стосунках з впливовим чоловіком з шоубізнесу. За словами Беспалова, той чоловік був чи то звукорежисером, чи то телевізійним оператором. І нібито він посприяв успішній кар’єрі ведучої. Проте, каже Беспалов, щойно почалася повномасштабна війна, коханий нібито виїхав за кордон і перестав виходити з Лесею на зв’язок.

«Жодна попередня такого не робила» — молода дружина Остапчука здивувала, як поралася на городі його батьків в Умані

Анна Саліванчук у обтислому вбранні показала, як тренується в домашніх умовах