in

Блогер розкрив «любовну драму» Лесі Нікітюк: «принц» втік на початку війни

Блогер Богдан Беспалов поділився новим «інсайдом». Він стверджує, що у Лесі Нікітюк була справжня любовна драма. За його словами, ведуча довго зустрічалася з впливовим чоловіком.

«Міцне та шалене кохання було у Лесі Нікітюк чи то зі звукорежисером, чи то з телевізійним оператором. В будь-якому випадку, цей чолов’яга мав дуже сильні важелі впливу і просував серйозно у шоу-бізнесі Лесю. Завдяки чому вона змогла закріпитися на «Новому каналі», подейкували, що вони навіть проживали за містом разом. Тобто це була справжня любов», —  заявив Беспалов на своєму YouTube-каналі.

За словами блогера, Нікітюк навіть відмовилася від участі у шоу «Холостячка». Ведучу нібито двічі запрошували на романтичне реаліті, проте вона не хотіла йти на проект через стосунки та принципи. Проте усе змінилося на початку повномасштабної війни. Беспалов стверджує, що «принц» Нікітюк втік за кордон.

«Леся Нікітюк розраховувала стати його дружиною, народити дітей… А цей принц на білому коні, чи то з мікрофоном у руках, чи то з камерою, коли почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну виїхав за кордон і просто зник. Усе, відносини завершилися. Леся Нікітюк перебувала в депресії, після чого взялася за роботу і зараз знову набирає обертів на телебаченні», — додав блогер.

Сама Нікітюк інформацію про особисте життя не коментує. Вона приховує подробиці своїх стосунків та не ділиться цим з фанами.

СБУ затримала на хабарі нардепа з фракції Порошенка Сергія Алексєєва: вимагав $50 тисяч

Овнам — містика, Терезам — згубна пристрасть: гороскоп по картах Таро на 1 липня