in

«ОБИРАЮ БУТИ ТУТ»: ЛОБОДА У ХЕРСОНІ ЗАСПІВАЛА СКРЯБІНА ПІД ГІТАРУ. ВІДЕО

Співачка Світлана Лобода несподівано вирушила до Херсона. Після концертів в Ризі вона показалася в Миколаєві, а потім відвідала деокуповане місто.

На своїй сторінці в Instagram Лобода вже показала відео з Херсона. На ньому вона заспівала хіт Кузьми Скрябіна. Співачка виконала пісню під гітарний акомпанемент.

«Зi всього лупить током. Боюсь ходити по землi один. Нiколи я не думав, що може цiлий рiк пройти за день», — йдеться в пісні.

Крім цього, Лобода заговорила про помилки. Співачка натякнула на те, що «картає» себе за вчинки в минулому. Вона закликала користувачів «відкинути все зайве».

«Кожен з нас може картати себе за помилки, які були вчора, або зібратися докупи, відкинути зайве і робити все можливе для щасливого завтра. Сьогодні я обираю бути тут», — написала Лобода.

У коментарях на сторінці Лободи в Instagram з’явилося багато схвальних компліментів. Співачку хвалять за її позицію. Негативних коментарів там зовсім немає. Однак в мережі вже почали обговорювати відео з Лободою, і там вже з’явилося чимало звинувачень на адресу співачки. Наприклад, на сторінці блогерки Аліни Доротюк користувачі пишуть:

  • «Хитра дуже і знає, як маніпулювати»
  • «Хайп на смертях, болі і крові»
  • «Може вона просто тупа?».

Дорофєєва і Кацурін таємно зіграли весілля (відео)

Жінка прийшла на концерт «Без обмежень» з портретом загиблого коханого: «Розривається серце»