in ,

«Шматок лайна» — Світлана Лобода заявила, що готова взяти на роботу таксиста, який відмовився розмовляти державною мовою

Російськомовна співачка Світлана Лобода, яка нещодавно потрапила в скандал через свій виступ в Дубаї з росіянами на одній сцені, здивувала заявою про те, що готова взяти на роботу таксиста, який відмовився обслуговувати пасажирок українською мовою.

Мовний інцидент спалахнув декілька днів тому у Києві, коли пасажирки замовили таксі у відомій компанії Bolt і, почувши, що він розмовляє мовою країни-агресорки, попросили водія обслуговувати їх державною мовою. На це прохання таксист розлютився, зупинив машину та висадив жінок разом з їхніми речами. Керівництво компанії Bolt відреагувала на некоректну поведінку свого працівника і прийняло належні міри — чоловіка звільнили з місця роботи.

 

В цей час же Лобода, яка під час повномасштабного вторгнення, розпочате РФ, продовжує співати свої російськомовні пісні, неочікувано заявила, що готова взяти на роботу таксиста, якого звільнили через небажання розмовляти державною мовою. Про своє рішення артистка повідомила в Інстаграм-сторіс, опублікувавши ролик з водієм, який виправдовується вже на українській мові.

«Я готова цього хлопця взяти на роботу», — написала скандальна співачка мовою окупантів.

Українці ж відразу відреагували на цинічний вчинок Світлани, а блогер Богдан Беспалов взагалі зробив висновок, що українка не пройшла свій випробовуваний термін перебування в Україні.

«Все, що треба знати про Лободу. Шматок лайна. Я був одним з небагатьох, хто довго підтримував у медіа просторі Лободу. Я вважав, що медійні люди, які все переосмислили, повинні мати шанс. Але Світлана забиває останні цвяхи в труну своєї кар’єри. Підтримавши таксиста, вона лише показала, що малороска. Гидко. Світлані не місце в Україні. Ніколи!» — висловив свою думку Беспалов.

Зірку популярного ситкому «Друзі», який зіграв роль Чендлера, знайшли мертвим

Телеведуча Леся Нікітюк в білосніжному топі блиснула рельєфним бюстом