in

Приймає вітання: Світлана Лобода засвітила обранця та дорогоцінну каблучку

Українська співачка Світлана Лобода, яка від початку повномасштабного вторгнення розірвала усі зв’язки з РФ та переїхала до Риги, заінтригувала підписників.

Артистка поділилася в Інстаграм новою світлиною, знятою у салоні авто, на якій зображено рукостискання чоловічої та жіночої руки. На безіменному пальці жінки сяє обручка з діамантами, а поряд лежить букет із білосніжних троянд, який дуже схожий на весільний. Зірка старається не коментувати своє особисте життя.

Відомо, що знаменитість виховує двох доньок: старшу народила від хореографа Андрія Царя, а хто є батьком меншої спадкоємиці — невідомо. Лободі приписували роман з лідером німецького гурту Тілем Ліндеманном, але, як виявилося згодом, що це лише чутки. За рік до війни вона розповідала, що має людину «набагато старшого та мудрішого» за себе.

«Насичений вівторок» — провокаційно підписала фото Світлана.

Підписники в коментарях встигли привітати свого кумира із заручинами, а дехто й взагалі з весіллям. Але сама співачка не поспішає ділитися інформацією, а тримає інтригу:

  • «Ви вийшли заміж??? Вітаю, якщо це так!!!»
  • «Чудове фото!!! Щастя нареченим!!!»
  • «Щиро вас вітаю!!!»
  • «Вітаємо! Щастя!»

Читайте також: «Ср@ні совкові бляхи — на фронт, а собі коштовності за 25 тис євро» — блогер накинувся на Вербу, коли вона назвала ціни своїх прикрас

«Це банальна помста»: Козловський заявив, що Кондратюк має намір його знищити

«Вона була спокійніша за мене» — Вайкуле вперше зізналася, що сказала їй Пугачова в день удару ХАМАСу по Ізраїлю