in

Подалі від сирен: «Холостяк» Алекс Топольський переїхав у Тайланд і показав фото з місцевою красунею

12-й сезон романтичного реаліті-шоу “Холостяк” можна по праву назвати найскандальнішим. В ефір проєкт вийшов з великим запізненням через початок повномасштабної війни. За цей час у житті учасниць та головного героя сталося багато змін, а зокрема деякі встигли неодноразово посваритися та з’ясовувати стосунки в мережі.

Алекс Топольський потрапив до рук тайки

Так, Алекс Топольський не зміг зберегти хороші стосунки з переможницею Катериною Лозовицькою, з якою неодноразово скандалив прямо через соціальні мережі, але й потрапив у немало незручних ситуації з фіналісткою Олександрою, яка також не мовчала і розповіла про все, що з нею відбувалося після завершення зйомок.

Таким чином головний герой намагався відновити стосунки з обидвома дівчатами, і від обидвох отримав відмова. Після низки неприємних інцидентів Алекс зник з інформаційного простору. І лише нещодавно чоловік об’явився з новинами.

Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії з Таїланду. Чоловік прийняв рішення переїхати з Балі до Бангкоку. Цей крок він аргументував втомою від сільського образу життя. Зокрема чоловік розповів, що вже готується брати участь у тайських проєктах, а також зізнався, що для цього йому необхідно було здати аналізи. Дану тезу він супроводив фотографією, на якій молода тайка проводить процедуру.

“Десять місяців мені не вистачало цивілізації. Ось ці півні та курки, які довкола нас бігали, бездомні собаки, цей хаос – мені ось цього вистачило. Коли я приїхав до Бангкока, я такий: “Де ти був десять місяців!”. Тут такі можливості, тут пахне багатством”, – поділився бізнесмен.

Скільки часу Алекс збирається залишатися в Азії невідомо. Чоловік наче пливе за течією і насолоджується тим, що дарує йому момент. Власне, цьому можна позаздрити, адже Топольський проживає у казкових місцях.

«Мене це бісить, і ми з ним починаємо сваритися» – Катерина Кузнєцова з «Кухні», розповіла про сварки з чоловіком-росіянином

«Дуже багато допомагає для України!» – топ-модель Аліна Байкова здивувала відвертістю про стосунки з Ді Капріо