in

«Ганьба вам, ховаєтесь за синами» — Решетник похвалився кадрами із Праги та отримав різку відповідь від українців

Український телеведучий Григорій Решетник поділився з шанувальниками відео з Праги, на якому постав разом зі своєю дружиною Христиною. У кадрі вони мають дуже ошатний вигляд — шоумен одягнений в костюм, а Христина одягла блискучу міні-сукню і туфлі на високих підборах.

На ролику помітно, що подружжя робить кілька кроків назустріч одне одному, Христина бере чоловіка під руку і вони рухаються в сторону до камери. В руках Решетник тримає розкішний букет квітів, який їй, мабуть, подарував чоловік.

«Нарешті зустрілися», — підписав відео ведучий «Холостяка».

Однак таке відео викликало хвилю обурення в мережі. Фоловери стверджують, що зараз не час для хвастощів і запропонували Решетнику замінити військових на фронті.

Що пишуть користувачі мережі

  • «Гришо, досить красуватися на камеру. Краще підміни наших хлопців у ЗСУ»
  • «Це зараз не зовсім актуально»
  • «Беріть приклад з Тараса Тополі та його дружини. Троє дітей, а він весь час був на передовій і вони ніколи з дружиною не хизувалися стільки на екрані»
  • «Ганьба вам. Батько трьох синів, а ховаєтеся за своєю роботою, за трьома синами… Нічого не бачу хорошого у вашій парі. Побажання: дочекайтеся перемоги наших захисників, а потім вже і живіть, як совість дозволить»

«Боявся, що це станеться» — Ектор Хіменес-Браво показав себе після операції

«Життя росіян теж мають значення!» — режисер Трієр потрапив у скандал через заяву щодо F-16 для України