in

Російський співак демонстративно спалив свій паспорт та попросився приїхати до Києва

Російський епатажний співак Едуард Шарлот, сценічне ім’я якого Шарлот, демонстративно спалив свій паспорт та попросив дозволити йому в’їзд до Києва.

Це дійство артист зробив на відео, яке опублікував в Instagram. Шарлот тримав у руках свій паспорт громадянина Росії, дістав запальничку та спалив документ.

Співак зазначив, що виступає проти влади-країни агресорки та не підтримує розв’язану війну проти України. Натомість він просить дозволити йому приїхати до Києва, аби допомагати та підтримувати українців.

«Останні три роки активно протидію політиці держави стосовно війни проти Києва. Бажаю потрапити до столиці України, підтримувати людей виступами, концертами та іншою допомогою. Вважаю за потрібне бути в скрутну хвилину з тими, кого утискають. Я більше не громадян злочинної Росії. Територіально перебуваю в іншій країні. Обираю тих, хто за мир «братського народу». Будь ласка, організуйте шлях, наприклад, через офіційне запрошення», — сказав на відео виконавець.

Тим часом російські пропагандисти пишуть, що на Шарлота поскаржилися в правоохоронні органи. Наразі проводиться перевірка артиста.

Зазначимо, Шарлот – російський співак та композитор. Він відомий епатажними витівками. Зокрема, аби привернути до себе увагу, він неодноразово повідомляв про свою «смерть» у соцмережах.

«Щасливі до нестями» — Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відгуляв гуцульське весілля з новою обранницею

«Отдих» без військових: у Запоріжжі військовослужбовця вигнали з пляжного комплексу!!! Причина шокує!!!