in

Російські пропагандисти «злили» місцезнаходження Софії Ротару за кордоном, де вона перебуває вже понад рік

Українська естрадна співачка молдовського походження Софія Ротару, яка з початку повномасштабного вторгнення розірвала всі зв’язки з країною-терористкою, все ніяк не дає спокою для росіян.

Черговою дозою маячні від російських пропагандистів стала новина про те, що нібито артистка виїхала на постійне місцепроживання до своїх дітей в Італію і живе там понад рік. За кордоном Ротару попросту часу не втрачає та скуповує елітну нерухосість, а українцям «закриває» очі старими фото.

«Ротару зараз справді із сім’єю в Італії. Саме в Італії Ротару купила нерухомість для сім’ї. Нам розповіли, що у Ротару на цей момент вже не один об’єкт нерухомості за кордоном. А квартира у Москві стоїть закрита. Навряд чи хтось із колег артистки в Москві з патріотичною позицією зв’язуватиметься і допомагатиме їй з продажем житла. Продати його буде проблематично»,  — розповів російський продюсер Ілля Сгліані.

Черговими викидом бруду в сторону співачки від пропагандистів стало те, що її «підловили» на брехні. Нібито Ротару в День незалежності поділилась архівним фото біля соняхів з сином аби заплутати українців та не видати своє місцезнаходження.

 

«Якусь копійку заробляємо» — зірка серілу «Кріпосна» розповіла про заробіток українських акторів під час війни

На Житомирщині сталася авіатроща: є загиблі, серед них — Андрій Пільщиков з позивним “Juice”