in ,

«Я повертаюсь додому — до Ізраїлю»: Андрій Макаревич влучно поставив на місце путіністів, що звинуватили його у «черговій зраді»

Відомий російський музикант Андрій Макаревич, який з 2014 року засуджує путінський режим та останні кілька років проживає з родиною у Ізраїлі, влучно відповів на звинувачення росіських пропагандистів у тому, що артист начебто знову «втік від війни». Такі докори в бік Макаревича почалися після того як з’ясувалося, що на момент нападу ХАМАС на Ізраїль, музикант перебував у Німеччині в рамках європейського турне гурту «Машина Времени».

Відеозвернення до російських псевдо журналістів та інших прихвоснів Кремля музикант опублікував на особистій сторінці у Facebook. Макаревич запевнив — він вже придбав авіаквитки назад до Ізраїлю.

Андрій Макаревич пояснив, чому перебував не в Ізраїлі

«Гівнюки з жовтої російської преси вже встигли написати, що Макаревич знову втік від війни, цього разу ізраїльської, і прохолоджується в Європі. Війна мене застала наприкінці другого тижня наших гастролей із «Машиной времени». І переривати їх, скасовувати їхнє закінчення я просто не міг. Але сьогодні ми відіграли останній концерт, а завтра я лечу додому – до Ізраїлю«, – розповів музикант.

Також Макаревич додав, що почувався ніяково через те, що у такий складний для Ізраїлю час перебував за кордоном. Але втім, він також впевнений, що ця ніяковість зникне як тільки він долучиться до допомоги своїй країні, а головне — буде з нею.

«Гвинтівку мені, на жаль, не дадуть, я з’ясовував, хоча я дуже непогано стріляю. Але я постараюся чимось бути корисним. Я дуже хочу побажати всім нашим солдатам, усім резервістам, усім добровольцям удачі і якнайшвидшої перемоги. Будь ласка, залиштеся цілими та неушкодженими, повертайтеся додому. Переможемо ми обов’язково, ми й не таке бачили«, –підсумував Андрій Макаревич.

Читайте також: «Я шукав тебе все життя!» — український «Краш» Дехтяренко з СБУ одружився з відомою телеведучою

На Одещині підлітки засунули голову школяра до ями вбиральні та змусили його бігати голим по дворі школи

«Я не знаю, хто ці люди!» — Полякова виправдалася за свій виступ на скандальному весіллі пари ексчиновників у Львові