in

«Ти що, не знаєш, хто це?» — Ксенія Мішина пригадала кумедну історію, як розлютилася через відомого футболіста

Українська акторка Ксенія Мішина поділилася кумедною історією з відпочинку, як посварилася з відомим футболістом, який грає в ФК «Манчестер сіті».

Артистка розповіла в Instagram-stories, що пішла з сином купувати морозиво, позаду них в черзі був спортсмен. Знаменитість не впізнала його. Коли ж до них дійшла черга, то до футболіста почали підбігати фотографуватися, а продавці морозива влаштували шоу.

«Розповідаю вам історію знайомства з футболістом «Манчестер сіті». Нещодавно ми з Платончиком були в парку атракціонів, і він захотів морозива. Ми підійшли, стали в чергу, за нами ще один хлопчик, і підійшов цей красунчик футболіст. У цей момент я зрозуміла, що мені не вистачає грошей для того, щоб заплатити за морозиво. Там така система поповнення браслетів. Я сказала Платончику: «Ти стій, а я зараз піду поповню». Коли я повернулася, черга саме дійшла до футболіста. Я сказала, що ми перед ним стояли, але він нічого не зрозумів на моїй ламаній англійській. Я подумала, що добре, хай вже купує», — поділилася знаменитість.

Ксенія була незадоволена, адже їм із сином довелося довго чекати на своє морозиво на спеці. Тож розлючена акторка не стала терпіти. Вона почала з’ясувати, що відбувається і чому вона не може купити морозива.

«І тут починається… Підходять люди купами, починають з ним фотографуватися. Думаю, що якась місцева зірка. Потім починають влаштовувати шоу з морозивом. Але це шоу починає тривати хвилин 15. Ми стоїмо, спека, купа людей і дітей. Я взагалі не розумію, що відбувається. Я вже незадоволена. Підходжу до продавця і до цього футболіста і говорю: «Хлопці, як взагалі справа? Що таке? Я хочу купити своєму синові морозива. Чому я повинна дивитися це шоу, я вже стою тут пів години», — поділилася акторка.

Врешті, футболіст перепросив, а здивований продавець пояснив Ксенія, що це — відомий спортсмен.

«Цей футболіст дивиться, перепрошує. А продавець мені говорить: «Ти що, не знаєш, хто це? Це ж футболіст «Манчестер сіті!» – пригадала Ксенія.

Акторка згодом подивилася в Мережі, і цим футболістом виявився Кайл Вокер.

«Звали назад, давали гарантії» — російська актриса, яка засудила війну розповіла, як її звали в РФ

Соліст Quest Pistols Савлєпов після розлучення з росіянкою засвітився з новою дівчиною