in

«Звали назад, давали гарантії» — російська актриса, яка засудила війну розповіла, як її звали в РФ

47-річна російська актриса Чулпан Хаматова, яка одна з перших засудила жорстокий напад Росії на Україну, виїхала з терористичної Росії і судячи з усього не збирається повертатися.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, Чулпан розповідає, що її неодноразово звали назад. «Спочатку звали назад. Це були директори театрів, тобто люди, пов’язані з виконавчою владою. Мені давали гарантії безпеки, говорили: «Що ви, що ви. Вас так люблять. Ви стільки корисного зробили», — ділиться актриса.

Вона додає, що навіть не слухала таких розмов. «Я навіть не слухала, один раз підвищила голос і накричала на людину, яка мені дзвонила: «Більше не дзвони мені». А зараз навіть вони не кличуть. Але я продовжую спілкуватися з друзями. У ці два дні заколоту сильно переживала, адже ніхто нічого не розумів», — згадує вона пригоди кримінальника Пригожина в Росії.

Актриса також пояснює, чому вона не збирається повертатися в Росію. «Я і зараз можу повернутися в Росію. Зрозуміло, що я огребу відразу, але можу повернутися, встати на коліна, сказати: «Я була не права». Але не хочу цього. Чи повернуся я? Я не знаю, боюся думати про це. А як зустрічатися з людьми, з якими ти пропрацював таку кількість років? Занадто очевидно проведена риса, яку не обнулити. Тому зараз для мене це неможливо», — чесно позначила позицію вона.

Зараз актриса живе в Латвії і знайшла роботу в новому Ризькому театрі, але продовжує репетирувати і вивчати латиську мову. У Ризі вона знімає квартиру, а на вихідні їде в Юрмалу, де у неї заміський будинок з видом на море. Поруч знаходяться двоє її дітей, які збираються будувати кар’єру за кордоном.

«Відновив доступ?!» — Олег Винник спантеличив фанів неочікуваним дописом в Instagram вперше за пів року

«Ти що, не знаєш, хто це?» — Ксенія Мішина пригадала кумедну історію, як розлютилася через відомого футболіста