in

«Горе має мати межу» — співачка Світлана Лобода навідалась до біженців з України, які знайшли прихисток у Варшаві

Українська співачка Світлана Лобода навідалася до біженців з України, які знайшли прихисток у Варшаві. Зірка зустрілася з українцями в Центрі гуманітарної допомоги, де сьогодні проживає понад 600 людей, включно з дітьми.

Артистці провели екскурсію, а вона порадувала переселенців допомогою та звернулася у зворушливій промові. Відео зʼявилося в її Instagram.

«Я вірю, що підтримувати і допомагати зараз — це не акт доброти, це обов’язок кожного, хто називає Україну своєю землею. Мене вкотре до глибини душі зворушили великі, відкриті серця тих, хто втратив все, але не віру і людяність. Вдячна за довіру, за кожну почуту історію боротьби і болю. Бо знаю, що пережити його зможемо лише разом», – поділилася Світлана Лобода.

Виконавиця розповіла, що постаралася привезти і передати те, що може наблизити тимчасовий прихисток українців до домашнього затишку і комфорту.

«Здається, горе має мати межу. Та немає межі жорстокості та нелюдству нашого ворога. Я хочу подякувати кожному, кого вчора обіймала, за силу духу, за збережене вміння любити життя та одне одного», – додала зірка.

Артистка передала техніку, спортивне приладдя, іграшки та інші речі співвітчизникам у Польщі, а також заспівала для них свої нові композиції.

«Я щось пропустила і війна вже закінчилася?» — Осадча показала перше селфі однорічного сина гнівно прокоментувала скандал з Остапчуком

«З’являється на тілі все більше і більше» — у комедійної актриси «Дизель Шоу» діагностували страшне захворювання після укусу кліща