in

«Я не розумію її логіку» — Відома українська телеведуча припинила спілкуватися з мамою, яка поїхала до Росії

Українська телеведуча Габріелла Массанга відверто зізналася, що припинила спілкуватися зі своєю мамою, яка перебуває в росії.

Про це Массанга розповіла YouTube-проєкту «Будеш знати з Оленою Берестенко». Знаменитість поділилася, що її мама мешкає у Москві вже 39 років, втім всі її родичі залишилися в Україні.

Ледь стримуючи сльози, ведуча сказала, що не розуміє, чому її мама не вірить своїм близьким, натомість довіряє російській пропаганді:

«В мене мама живе в Москві вже 39 років. Це для мене дуже важка тема. Вона дивиться їхнє ТБ, але я не розумію, чому вона не може зрозуміти мене і всіх наших, всіх її родичів. Тут її мама живе, сестра, брат. Там немає нікого… З нею я не спілкуюся», — сказала Массанга.

Ведуча пригадала, що у перші дні повномасштабного вторгнення мама телефонувала їй з росії і переконувала, що росіяни прийшли «асвабаждать» українців. Відтоді Габріелла з рідною людиною не спілкується.

«Вона постійно приїжджала сюди і з 2014 року, коли почалась війна, вона приїжджала на два три місяці до своєї матері, це моя бабуся. Вона все бачила, вона все прекрасно знає… Я думаю, це їхня пропаганда на ТБ на неї вплинула«, — сказала Массанга.

Водоліям — нове життя, Тельцям — старі проблеми: гороскоп по картах Таро на 9 липня

Ксенія Мішина розплакалася, прощаючись з мамою, яка живе в окупованому Криму