in

Телеведучу Марію Єфросиніну «засудили» до семи років тюрми: журналістка відповіла

Українська телеведуча Марія Єфросиніна, яка з першого дня повномасшабного вторгнення РФ в Україну, намагається донеси світові про злочинні дії Кремля, отримала вирок суду — 7 років ув’язнення в колонії заочно.

Таке рішення ухвалив Басманний районний суд Москви, який відкрив кримінальну справу проти блогерки 7 квітня 2022 року. Причинною стало те, що уродженка Керчі висвітлює в своїх соціальних мережах «фейки» про загарбницькі дії російських терористів. На початку цієї весни Марію оголосили у розшук, а 18 травня її заочно заарештували.

За рішенням пропагандистського суду для української журналістки заборонили вести сторінку в Інстаграм. Але все це залишиться лише на папері і ніякого подальшого розвитку це абсурдне рішення не матиме. Єфросиніну ця «вистава» лише розсмішила і вона віднайшла влучні слова «подяки» за прихильність путінських «рабів» до її персони.

«Ми не просто не братні народи! Ми вам – вороги на покоління. І ви всі, мої російські колеги, читайте далі уважно. Мені чхати на всі ці вироки! Знаєте чому? Бо я вільна: у своїх діях, у своїх висловлюваннях, у своїх рішеннях! У своїй країні! Я вільніша за вас, рабів! І вашої всієї плішивої влади! Вона піде рано чи пізно! Вона залишить вас у руїнах власної ганьби перед усім світом», – написала громадська діячка України.

«Встань на коліна та оближи для влади туфлі» — зірка серіалу «Кухня» влучно поставив на місце «z-патріотів»

Знаходиться у комі: розвідка підтвердила інформацію про госпіталізацію Кадирова і те, що Путін доклав до цього руку