in

Водоліям — нове життя, Тельцям — старі проблеми: гороскоп по картах Таро на 9 липня

У неділю, 9 липня, Водолії можуть почати нове життя. А Тельців наздоженуть старі проблеми, від яких їм так і не вдалося втекти. Що чекає на інші знаки Зодіаку — читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам можна задуматися про глобальні звершення. Ви часто задовольняєтеся малим і не даєте собі думати про щось масштабне. Дайте волю мріям, сміливо будуйте нові плани.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям проблеми, які насправді нависли над ними ще давно. Ви намагалися закривати очі на неприємності, але тепер доведеться з ними боротися. Готуйтеся попотіти, дійти.

Близнюки

9 липня Близнюкам варто з обережністю поставитися до відвертих розмов. Ви можете сказати щось зайве. Тримайте язик за зубами і не дозволяйте собі проговоритися.

Рак

На Раків чекає романтична прогулянка. Вас запросять на побачення, але ви самі можете проявити ініціативу і випередити свою другу половинку. Не соромтеся, ви точно не отримаєте відмову.

Лев

Карти Таро радять Левам навчитися не боятися складнощів. Ви стоїте біля порога, в кроці від пригод і незабутніх подій. Однак нерішучість не дає вам рухатися вперед.

Діва

Цього дня Діви можуть зустрітися з людиною, яка подарує їм дуже цінну пораду. Ви, мабуть, не будете готові до правди. Однак розкрийте очі і оцініть те, що відбувається без рожевих окулярів.

Терези

На Терезів чекають сварки і неприємності. Ви ризикуєте постраждати через своє бажання заробити багато коштів. Залиште думки про гроші на потім, нині вам потрібно зосередитися зовсім на інших завданнях.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам серйозну розмову. Вам слід поговорити з людиною, яку ви вже давно хочете викреслити зі свого життя. Будьте твердими і не дозволяйте маніпулювати собою.

Стрілець

У неділю Стрільцям варто залишитися вдома і провести час наодинці зі своїми думками. Вам потрібно оговтатися після складного тижня, попереду на вас чекають нові пригоди. Наберіться сил і знайдіть джерело натхнення.

Козоріг

Козероги отримають пропозицію, яка здасться дуже привабливою. Однак будьте обережні. Вас намагаються втягнути в аферу, яка боляче вдарить по гаманцю і репутації.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям рідкісний шанс. Ви можете назавжди змінити своє життя і залишити в минулому все, що вас засмучувало. Не втрачайте цю можливість, адже вона дається не кожному.

Риби

9 липня Рибам варто відмовитися від згубних звичок і задуматися про здоров’я. Бережіть себе і не дозволяйте розвагам «висмоктати» з вас усі сили. Краще прогуляйтеся на свіжому повітрі.

Злата Огнєвіч показалася в операційній і продемонструвала, як омолоджує обличчя

«Я не розумію її логіку» — Відома українська телеведуча припинила спілкуватися з мамою, яка поїхала до Росії