in

Дорофєєва презентувала новий хіт для хейтерів та вперше заговорила про свого екс-продюсера Потапа та колишнього чоловіка Дантеса

7 грудня популярна українська співачка Надя Дорофєєва стала гостем у студії «Сніданку з 1+1» та презентувала свій новий трек «Хай пишуть».

За її словами, коли вона створювала цю музичну композицію у співавторстві зі своїм чоловіком Михайлом Кацуріним, то кайфувала від усього негативу та бруду, який для неї написали у коментарях. Цю пісню артистка забажала  присвятити для усіх, хто хейтить її у соціальних мережах та своїми злими думками бажають зла.

«Я надихалася, коли створювала трек, коментарями і статтями, які про мене, і не лише про мене, пишуть. Взагалі це тригерна тема для всього суспільства і мені здається, що це неймовірно актуально зараз», — розповіла дружина ресторатора.

Дорофєєва презентувала хіт для хейтерів

Надя зізналася, що завжди перечитує усі коментарі, які їй залишають і навіть їх колекціонує, адже є такі, що викликають сміх на обличчі. Також вона прислуховується до тих коментарів, коли людина насправді написала правду. А ще вона вважає, що не можна взагалі писати хейт для дітей, адже ці негативні вислови впливають на їхню психіку.

Згадала зірка і свого експродюсера Олексія Потапенка, який останнім часом просто потерпає від злих думок.

«Я вважаю, що хейтять всіх. І щодо співчуття, мені завжди боляче, коли комусь важко, навіть якщо людина цього не показує. Доволі давненько. Іноді може якусь пісню скинути, і я йому теж», — пояснила Дорофєєва.

Дорофєєва та Потап

Ну і на завершення ведучі залишили найбільш інтригуюче запитання, яке цікавить прихильників. Вони поцікавилися, чи наразі спілкується Надя зі своїм колишнім чоловіком Володимиром Дантесом, на що вона коротко зізналася: «Ні».

Читайте також: «Варишся в цьому г*вні» — Анна Трінчер відверто розповіла про діагноз Волошина, який вплинув на їхні відносини

П’яний монах УПЦ МП в оголеному вигляді вистрибнув з другого поверху Лаври — перед тим священник цілу ніч буянив

54-річна Дженніфер Лопес засвітила на червоній доріжці оголений бюст в провокаційному «металічному» топі