in

Модель з Іраку перенесла 43 пластичні операції, щоб бути схожою на Барбі

30-річна іракська ведуча та блогерка Далія Наїм з Багдада, яку в Мережі прозвали «іракською Барбі» здобула світову популярність завдяки своїй незвичній зовнішності.

Акторка наважилася зробити 43 пластичні втручання аби наблизитися до свого ідеалу та стати схожою на Барбі. Зокрема, вона збільшила губи філерами, перенесла ринопластику для корегування форми носа та вставила імпланти в груди. Далію часто запрошують грати роль типової ляльки Барбі в різноманітних п’єсах та рейтингових телешоу.

Наїм до оперативних втручань

Модель активно веде свою сторінку в Інстаграм, яка налічує мільйонну аудиторію підписників, де Далія демонструє свої трансформації.

Далія Наїм
Далія Наїм

Однак, фоловери неоднозначно ставляться до таких кардинальних змін у зовнішності. Серед позитивних відгуків трапляються й критичні коментарі. Дехто називає Наїм «диявольською Барбі», порівнюючи її із зомбі та закликає шукати «порятунку від Бога»:

  • Ти неймовірна!
  • Красуня
  • Зомбі
  • Диявольська Барбі
  • Робить тисячу пластичних операцій… Ідіотка!
  • Моя дитина, коли бачить тебе, то починає плакати

Проте сама ведуча не зважає на критику в свою адресу. В нещодавньому ролику «Іракська Барбі» позує поруч зі своєю косметологинею, яка промовляє: «Ти маєш такий гарний вигляд, моя люба. Як Барбі».

«Барбі з Іраку»

Читайте також: Українська акторка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон «українізувала» ще одну зірку Brаzzers

«Справжній вечір щастя!» — Максим Галкін показав зворушливу зустріч із фанатами у Тель-Авіві

Близнюкам слід зосередитися на своїх цілях, а Скорпіонам слід бути обережними: гороскоп на 10 квітня для всіх знаків Зодіаку