in

«Екс-наречена» Віталія Козловського — про те, що думає про його одруження та майбутнє батьківство

Новина про те, що співак Віталій Козловський, який близько півроку тому вступив до лав ВСУ, таємно одружився і навіть уже готується стати батьком, сколихнула численну аудиторію його шанувальників.

За часів великої популярності Віталія Козловського йому приписували багато романів. Зокрема, у 2016 році у нього зав’язалися стосунки з учасницею шоу «Холостяк» Раміною Есхакзай. Пара не приховувала своїх взаємних почуттів, співак був зачарований Раміною і навіть зробив їй офіційну пропозицію руки та серця. Фанати знаменитостей з нетерпінням чекали на їхнє весілля, однак, через рік стало відомо про те, що Есхакзай пішла від Козловського.

Нещодавно в одному з інтерв’ю Віталій зізнався, що їхній роман був фікцією. Ініціатором гарної історії для підвищення власної популярності була сама Раміна, вона ж вирішила поставити в ній крапку. Деякий час після цього Есхакзай та Козловський повністю припинили спілкування, проте пізніше вона почала брати участь у його музичних проектах.

Раміна та Віталій

Не змогла «колишня наречена» пройти повз гучну новину про одруження і майбутнє батьківство співака. «Холостячка» опублікувала їхнє спільне фото та оригінально прокоментувала зміни в особистому житті артиста, процитувавши рядки їхніх хітів. «Пінаколада» — справа випадку. І все ж таки Шекспір ​​напише не про нас», — написала Есхакзай.

Фото: https://www.instagram.com/raminalalala

Читайте також. В інтимній обстановці стали відомі подробиці весілля Ані Лорак та Ісаака Віджраку

Лілія Ребрик пояснила вибір незвичного імені новонародженої донечки

Забула слова відомого хіта: Анжеліка Варум потрапила у халепу на своєму концерті