in

Доньці президента України — 19: близька подруга Олександри розповіла про її життя

15 липня, у родині президента України Володимира Зеленського свято — свій 19-й день народження святкує його донька Олександра.

У цей день дівчина отримує чимало привітань не лише від рідних, а й від усіх українців. Теплими спогадами про дружбу з Олександрою також поділилася в ефірі «Сніданку. Вихідний»  її близька подруга дитинства, донька телеведучої Олени Кравець, Марія.

Під час навчання у школі дівчата були дуже близькі, адже постійно перетиналася на знімальному майданчику «Вечірнього кварталу» та товаришували сім’ями. Олександра завжди була душею компанії у школі та мала багато друзів.

«У нас була така компанія дітей «Кварталу» і ми усі були законектчені одне з одним. Наші батьки були завжди разом і ми були завжди разом. Я згадую це як час легкості, безтурботності, я все це з теплом згадую. Усі хотіли з нею грати та дружити, і це якось відчувалося. У її сторону завжди перевага, у гарному сенці. З нею завжди було цікаво», — пригадала Марія Кравець.

Проте, через повномасштабну війну в Україні, Олександрі довелося припинити вести соцмережі та як раніше спілкуватися з друзями. Ба більше, зараз дівчина не має змоги бачитися і зі своїм татом.

«Знаючи їхню сім’ю якось, мені складно уявити, як у них все змінилося в середині родини. Вона була більше татова донечка. Вона дуже сильно любить своїх батьків. Але між Володимиром і нею був дуже тісний зв’язок. Те, що зараз відбувається дуже для неї складно, як і для нас усіх», — розповіла Марія.

Зараз Марія та Олександра не підтримують такий тісний зв’язок, адже донька президента не стала заводити нових сторінок у соцмережах та взагалі обмежила коло контактів.

«Я зараз взагалі не знаю її жодної сторінки у соцмережах. Але було б цікаво, як складається її життя. Вона дуже добра дівчинка, дуже світла. Я бажаю миру, миру твоїй сім’ї, хочеться, щоб ти кайфувала від цього життя, настав мир і нічого не бійся, усе вийде»,— сказала Марія.

Терезам — серйозна загроза, Левам — справжнє диво: гороскоп по картах Таро на 16 липня

Засмагла Камалія замилувала усміхненим фото без макіяжу з підрослими доньками від Мохаммада Захура