in

«Зірка наша, совість нації та сіль землі української! — Ада Роговцева відзначає свій день народження

Сьогодні, 16 липня, відома українська актриса Ада Роговцева відзначає свій день народження. Зірці виповнилося 86 років. Однією з перших її публічно привітала донька Катерина Степанкова.

На своїй сторінці у Facebook вона показала фото Роговцевої, яке мало хто бачив. Світлину було зроблено у 2014 році. Тоді актриса вперше їздила на схід України разом зі своєю донькою.

«Це фотографія 14-го року. Не з кіно, не з фотосесії. Олексій вихопив рідне Адине обличчя перед першим нашим спільним виїздом на схід. Гіркота», — написала донька Роговцевої.

Також Степанкова розповіла, чого бажає своїй мамі. Донька актриси дуже хоче побачити щастя в її очах.

«Я мрію побачити, як зійде гіркота з маминого погляду. Я мрію побачити щастя в її очах. Перемоги, мамо! Нехай зітреться біль з обличчя! Нехай всі будуть живі та цілі вдома! Люблю! З днем народження! Многая літа!» — додала Степанкова.

У коментарях фани приєдналися до привітань. Вони бажають Роговцевій здоров’я. Майже усі також зізнаються, що дуже чекають на перемогу. Також користувачі пишуть:

  • «Зірка наша, совість нації та сіль землі українськоі! Будьте здорові, будьте з нами, бо Україна ще довго вас і вашого слова потребуватиме! Любимо й пишаємось!»
  • «Міцного духу і здоров’я Аді Миколаївні, сил і наснаги. Обіймаю. Многая літа!»
  • «Наше сонце, з днем народження! Дякую Богу, що ви є! Будьте, будьте, будьте, будьласочка! Хай Вас Бог береже!».

Козловський зізнався, що хоче встигнути зробити до присяги: «Це інше життя»

Астаф’єва поглузувала з Винника, який через війну жодного разу не стригся: «Це просто мем»