in

Козловський зізнався, що хоче встигнути зробити до присяги: «Це інше життя»

Український співак Віталій Козловський, який після отримання повістки відправився на полігон, розповів про завершення бойової підготовки. Артист зазначив, що вже скоро він має скласти присягу.

Козловський планує підготуватися до розподілу та служби. Він має трохи часу, аби зібратися. Окрім цього, артист хоче встигнути записати нову пісню.

«Проходження програми бойової підготовки на полігоні закінчено. Далі — присяга і розподіл. Маю 2 дні, щоб перевести дух. Але ці дні будуть точно не про відпочинок. За цей час маю: зібратися і доекіпіруватися, записати на студії пісню, щоб над нею працювали, поки я виконуватиму військові задачі. А ще, встигну привітати з весіллям людей, які довго чекали на цей день. І завдяки такій активності я зможу привезти для своєї бригади тепловізор«, — розповів Козловський.

За словами співака, він вже сильно звик до зброї. Козловський не приховує, що у нього почалося нове життя, а старе ніби залишилося у минулому.

«Такий час: за кожен крок і кожний подих треба дякувати військовим і підтримувати їх. Я так звик до зброї у руках, що навіть на день взяти до рук мікрофон мені вже незвично. Це ніби якесь інше життя, від якого я відвик», — додав співак.

«Це було б дивно» — Володимир Дантес відповів, чи запросила його Надя Дорофєєва на весілля з Мішею Кацуріним

«Зірка наша, совість нації та сіль землі української! — Ада Роговцева відзначає свій день народження