in

«Справжній МАСКАрад» — дівчина шоумена Володимира Дантеса знялась майже оголеною

Українська бізнесвумен, дівчина шоумена Володимира Дантеса Даша Кацуріна продемонструвала шанувальникам свою бездоганну фігуру.

На сторінці в Instagram Кацуріна розмістила декілька знімків з кабінету масажиста. Знаменитість розповіла, що з часом почала більше приділяти уваги своєму фізичному стану:

«Чим більше моє емоційне навантаження, тим більше я починаю турбуватись про тіло фізичне. Остеопат, масаж, обгортання. Простий рецепт», — розповіла Даша.

 

На фото, які Кацуріна запостила у фотоблогу, вона постала майже оголеною, тим самим похизувавшись струнким тілом. Пікантні місця дівчина Дантеса прикрила рушником та смайлом.

Побачивши такий пікантний кадр коханої, Дантес написав: «Ну це якийсь.. МАСКАрад». Також Володимир заступився за кохану перед одним з юзерів, який так підписав відверте фото Даші: «Який жалюгідний хайп на вульві». На це Дантес відповів: «хайп» і «вульва» вперше зустрілись в вашому коментарі. Дякую, що познайомили їх».

Невже повернувся: Потап показався в Одесі після вибухів – фото на вулицях міста

«33 млн гривень за 24 серії — це небагато» — Юрій Горбунов на прикладі путініста Охлобистіна пояснив, нащо знімає серіал за державні гроші