in

Юрій Горбунов планує зняти новий серіал за понад 33 млн бюджетних гривень

52-річний український телеведучий та актор Юрій Горбунов планує зняти новий серіал за понад 33 млн бюджетних гривень. Про це стало відомо з електронної системи публічних закупівель Prozorro.

18 липня 2023 було укладено контракт між фірмою шоумена «Прототип продакшн» і ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України».

Як повідомляється, до кінця 2023 року команда Горбунова повинна створити серіал «СМТ Інгулець» (робоча назва, вона може змінитися). Послуга також містить написання/адаптацію сценаріїв та передбачає частковий технологічний цикл виробництва.

«Мало вам новорічної комедії за 14 млн грн бюджетних коштів? Велике годівництво друзів і колег Зеленського триває. Фірма ведучого 1+1 Юрія Горбунова «Прототип Продакшн» зніме вам серіал «СМТ Інгулець» за 33 мільйони бюджетних гривень», — висловився з приводу нового проєкту Горбунова нардеп Володимир Арʼєв.

Зазначимо, що Юрій Горбунов знімався в серіалах «Великі Вуйки» та «Останній москаль», які транслювалися на телеканалі «1+1».

У 2018 році в кінопрокат потрапив фільм «Скажене весілля» — комедія, продюсером якої став Юрій Горбунов та виконав у картині роль ведучого. Кошторис фільму, за даними Вікіпедії, становив 10,8 млн гривень, а в прокаті картина зібрала понад 50 млн гривень.

Через рік вийшла друга частина «Скаженого весілля», яка зібрала в кінопрокаті понад 40 млн грн, а третій вдалося заробити 28,7 млн. Наразі всі три картини представлені на стримінговому сервісі Netflix.

«33 млн гривень за 24 серії — це небагато» — Юрій Горбунов на прикладі путініста Охлобистіна пояснив, нащо знімає серіал за державні гроші

«Або дрони, або серіали»: Ігор Кондратюк жорстко накинувся на колегу Юрія Горбунова щодо використання державних коштів