in

«Перемкнувся, як тумблер!» продюсер Ігор Кондратюк поділився рідкісною світлиною зі своєю дружиною та розповів про їхнє життя

Український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк вкрай рідко говорить про свою родину та особисте життя.

Втім, трохи розговорився під час розмови зі Славою Дьоміним у його проєкті «Слава+». Вже протягом багатьох років Кондратюк одружений з фінансисткою Олександрою Городецькою. З нею Ігор познайомився на роботі і, як раніше розповідав продюсер, між ними виник службовий роман.

Дружина є правою рукою Кондратюка і веде його фінансові справи. Як зізнався Кондратюк, за весь час подружнього життя вони з коханою ніколи не перебували на межі розлучення. Однак між подружжям іноді виникали доволі серйозні конфлікти:

«На межі жодного разу. А так, щоб непорозуміння… ну, бували. При чому непорозуміння бували в робочих моментах, такі, що іскри. У неї розходилися зі мною думки з приводу певної роботи яку ми зробили, і яка вийшла. Ми майже поскандалили після програми «Американський шанс», в якій я прогорів на велику кількість десятків тисяч доларів. Не я винен, що ми прогоріли, а люди, яким я довірився, а вони підвели. Вони не знайшли спонсорство», — пригадав продюсер.

За словами шоумена, вдома вони з дружиною після роботи одразу теж не можуть перемкнутися на домашні справи: «У нас і дома теж робота. Я не можу перемкнутися як тумблер», — пояснив Кондратюк.

Зазначимо, що у Ігоря Кондратюка та Олександри Городецької є троє спільних дітей — Сергій Кондратюк, який, до речі, працював адміністратором у проєкті «Танцюю для тебе», Данило Кондратюк та Поліна Кондратюк.

Розлучений Даніель Салем розповів про свої нові стосунки: «Це Діана»

Чергове випробовування: ведуча Маша Єфросиніна розповіла про негаразди у стосунках з чоловіком, який служить в ЗСУ