in

«Я не дуже здорова людина» — лідер гурту «Друга ріка» зізнався, звідки у нього «білий квиток»

Український музикант, лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин з перших днів повномасштабної війни доєднався до українського культурного фронту — за допомогою благодійних концертів та інших ініціатив він збирає кошти для ЗСУ та мирних громадян, які постраждали від агресії окупантів.

В інтерв’ю для YouTube-каналу «Розмова» артист зізнався, що має можливість виїжджати за кордон завдяки «білому квитку». Мінкульт не випускав його з України, і Харчишин прийняв рішення оформити цей документ.

Він зізнався, що ніколи не планував нічого подібного так само, як і не хотів оформляти статус багатодітного батька (у Харчишина троє дітей — прим. редактора). Однак кожен раз просити Мінкульт випустити його та переживати, чи отримає він згоду чи ні, музикант вважає принизливим.

«Білий квиток» Валерій Харчишин не купував, а оформив на законних підставах. Вперше він розповів на публіку про свої проблеми зі здоров’ям.

«Я, по суті, не маю про це говорити… Колись була ДТП, у мене немає певних органів. Я не дуже здорова людина насправді. Тому я міг би оформити цей статус давно. Я цього не робив, тому що не було часу і мені не потрібен цей статус, який мене принижує. На кордоні я з цим «білим квитком», — пояснив соліст Другої ріки.

«Шизофренічна кількість дівчат» — Маша Єфросиніна розповіла, як залізла в телефон чоловіка і знайшла там повідомлення від іншої

Віддав все та пішов у запій: з’явилися подробиці розлучення Брежнєвої і Меладзе