in

«Це зомбована частина» — екс-«холостяк» Іраклі Макацарія виступив проти росіян у Грузії

Головний герой шостого сезону українського шоу «Холостяк» Іраклі Макацарія, який разом зі своєю родиною мешкає у Грузії, висловився про росіян. Він зазначив, що в нього є знайомі з громадянством РФ, проте всі вони за Україну і проти війни.

«Я думаю, що відношення до російської нації докорінно змінилося. Пояснення про те, чому це сталося, не потрібні. У мене є знайомі, нормальні люди, у яких є російський паспорт. Але у спілкуванні вони повністю підтримують Україну, повністю не підтримують те, що робить Путін і вся зграя», — розповів Макацарія в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Однак екс -«холостяк» зауважив, що велика частина росіян, які втекли до Грузії на тлі війни, все одно підтримує путінський режим. Макацарія виступає проти того, щоб ці люди могли будувати бізнес і заробляти за межами РФ.

«Величезна частина населення, яке ми бачимо, це зомбована частина, яка приносить свої аргументи і якось намагається все виправдати. Я все одно негативно ставлюся до того потоку людей, який сюди заходить. І мені б хотілося, щоб це якось або регулювалися, або у них не було можливості в Грузії починати бізнес, займатися комерційною діяльністю», — заявив він.

«Я б тій курві ще табло начистила!» — українські зірки підтримали фехтувальницю Ольгу Харлан

«Знову к*рва переплутала» — фанатка Путіна помріяла про Одесу і отримала «ляпаса» від українського ведучого